Släpvagnar

Det tillverkas släpvagnar i flera olika modeller så finns det alltid en släpvagn som uppfyller ditt behov. Det gäller att ta reda på vilket behov som finns och vilken vikt som släpvagnen behöver kunna bära. Vikten en släpvagn kan bära är alltid viktigare än storleken. Vi kan varmt rekommendera släpvagnar i märket Neptun från tillverkaren Trigano.

Släpvagnar är något som de flesta behöver vid något tillfälle i sitt liv och är något som inte alltid är enkelt att få tag på. Därför så ska båtägare eller personer som ofta fraktar mycket helst köpa en släpvagn. Det sparar nämligen både tid och energi men det gör det hela mycket billigare i längden. Men det krävs att man tänker igenom de behov man har och vilka släpvagnar som uppfyller dessa behov. Då är släpvagnar i märket Neptun från tillverkaren Trigano ett alternativ att titta på. De har nämligen släpvagnar som uppfyller alla krav oavsett hur stora eller små dessa är. Om det är släpvagnar för en båt eller för att kunna frakta saker så finns det flera modeller att välja mellan.

Neptun trailers som ingår i koncernen Trigano har tillverkat släp sedan 1990. Trots sin relativt korta tid som tillverkare av släpvagnar så har de blivit marknadsledande. På mindre än 30 år så står de för omkring 30 % av den totala marknaden för släpvagnar i vissa länder. Det visar vilken hög kvalitet som man kan förvänta sig av släpvagnar från Neptun och Trigano.

Rätt storlek & rätt kapacitet

De två vanligaste typer av släpvagnar från Trigano är antingen box trailer eller båt trailer. Båda typerna tillverkas i flera olika storlekar och viktklasser. Därför måste en konsument se till att köpa den släpvagn som passar för avsedd storlek. Oavsett om det gäller för en båt eller om det är en vanlig släpvagn så är vikten viktigare än storleken på trailern. Men helst så ska man inte köpa en för liten släpvagn även om den kan hålla rätt vikt.

Allroundsläp

Dessa är främst avsedda för att packas med allt möjligt och kan kallas för allround släpvagnar. De finns i mängder av storlekar som är anpassade för olika typer av arbeten och förhållanden.

Båttrailer

Tillverkas i olika storlekar, bromsat och obromsat. Här gäller det att välja utifrån avstånd man kör och båtmodell. Kör man längre vill man troligen ha ett släp som man får köra lite snabbare med.